Skip to content

Voetbaltraining

Voetbaltraining

U bent op zoek naar een frisse blik op uw voetbaltraining, de wedstrijd die u net heeft gespeeld of samen met uw team uw grenzen te verleggen door een bootcamp of team training te organiseren. Bij Reliable training & coaching help ik beginnende spelers, (semi-) professionele spelers en alles er tussenin om hun trainingsdoelen te behalen. Benieuwd naar wat ik u kan bieden? Lees dan snel door.

voetbaltraining

Waar Reliable voor staat

Ik geloof in positief coachen. Door uw eigen of uw spelers’ sterke kanten te benadrukken, werk ik niet alleen in op het zelfvertrouwen, maar wordt het spel ook nog eens uitgedaagd. Plezier voor het bewegen is de basis van waarom veel mensen beginnen met voetbaltrainingen. Door een voetbaltraining in te laten spelen op het zelfvertrouwen van de speler, wordt deze kernwaarde in stand gehouden. Ik stel samen met u een persoonlijk plan op om de vooruitgang en ontwikkeling van uw voetbaltraining bij te houden. Deze moet namelijk meetbaar zijn, zodat u zelf kunt zien wat u doormaakt. Ik sta u bij in het hele traject.

Voetbaltraining

Het aanbod

Coachen klinkt natuurlijk allemaal best abstract, maar mijn diensten zijn aanpasbaar op vrijwel alle soorten voetbaltraining. Ik bied privé training, techniek training, maar ook team training voor grotere groepen. Een losse clinics of serie clinics kan tevens het spel van een team goed onder de loep leggen. Ik train met u op locatie, zodat u niet uit uw eigen bubbel hoef te stappen: voetbaltraining gaat immers het beste wanneer u zich veilig en vertrouwd voelt. Ook ben ik inzetbaar voor wedstrijdanalyse met spelers. Hierin kijken we samen naar hoe een wedstrijd is verlopen en wat er de volgende keer anders zou kunnen. Een frisse blik kan namelijk veel doen. Vastgeroeste patronen kunnen door een buitenstaander snel worden opgepikt. Dit bevordert niet alleen de strategie, maar ook het spelplezier!

Voetbaltraining op maat

Motorische en technische vaardigheden zijn altijd overgegeven aan verbetering. Een einddoel is dus lastig te halen, omdat er áltijd ruimte is voor verbetering. Samen kijken wij naar hoe uw vaardigheden verbetert kunnen worden. Dit doe ik op een pedagogisch verantwoorde manier. Coaching bij mij betekent dus een voetbaltraining met opbouwende, maar nooit harde kritiek.

Contact met mij

Benieuwd geworden naar wat ik kan betekenen voor uw voetbaltraining? Mijn werkwijze is uniek en sluit naadloos aan op uw wensen en voorkeuren. Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Neem contact met mij op voor meer informatie.