Skip to content

Diensten

Vol energie en enthousiasme wacht ik op jouw vragen, trainingsbehoeften of gewoon een informeel gesprek over wat je nodig hebt! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ik ben er helemaal klaar voor. Aarzel niet, neem direct contact met mij op en laten we samen de eerste stap zetten naar jouw succes!

Archery tag

Stap in de wereld van Archery Tag, waar boogschieten en trefbal samenkomen voor een adrenaline-gevulde ervaring! Met bogen en speciale pijlen betreed je het strijdveld en test je je precisie en behendigheid terwijl je je tegenstanders probeert uit te schakelen. Het is een spannende combinatie van strategie, snelheid en scherpschuttersvaardigheden die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Doe mee met vrienden, familie of collega’s en ervaar de opwinding van Archery Tag vandaag nog! Neem contact op voor meer informatie!

Persoonlijke Ontwikkeling en Sociale Vaardigheden

Bij Reliable Training & Coaching bieden we op maat gemaakte lessen in persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden. We helpen individuen zichzelf beter te begrijpen, effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Elke organisatie heeft unieke behoeften. Daarom passen we onze programma’s aan op uw specifieke wensen. Of u nu een school, bedrijf of andere instelling bent, wij ontwikkelen samen met u een programma dat perfect aansluit bij uw doelstellingen. Neem contact op voor meer informatie!

Train de trainer avonden

Een bruisende bijeenkomst voor trainers, waar we samen terugkijken, vooruitblikken en kennis delen! Een avond vol interactie en betrokkenheid, waarin we niet alleen luisteren maar ook actief participeren. Laat deze avond jouw inspiratiebron zijn, vol nieuwe inzichten, ideeën en boeiende oefeningen. Samen tillen we onze trainingsaanpak naar nieuwe hoogten! Neem contact op voor meer informatie!

Privé training

Privé trainingen om je voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor het individu! Door middel van een persoonlijk plan creëer ik een optimale leeromgeving om te ontwikkelen (ook voor boxen, bootcamp en andere sporten dan voetbal). Neem contact op voor meer informatie!

Personal trainer Wageningen

Keepers training

Om keepertechnische en motorische vaardigheden te verbeteren. Alleen of met meerdere keepers. Neem contact op voor meer informatie!

Clinics

Trainingen om voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor groepen! Een Clinic voor jouw team om nieuwe vaardigheden eigen te maken of bijvoorbeeld een FIFA Clinic bij jou op school om het plezier met voetbal te ervaren. De mogelijkheden zijn eindeloos!   Neem contact op voor meer informatie!

voetbaltraining

Voor organisaties

Reliable biedt namelijk ook diensten aan voor organisaties. Met zowel de uitvoerende als voorbereidende taken kan je bij mij terecht. Hierin speel ik in op de specifieke vraag van jou.

Benieuwd wat Reliable voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!

Bootcamp

Alleen of met meerdere personen een bootcamp op locatie? Aan de slag met kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en je figuur? Dit doen we op een plezierige manier in de buitenlucht waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van het individu!  Neem contact op voor meer informatie!

Voor voetbalscholen

Benieuwd wat Reliable voor jouw voetbalschool kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!