Skip to content

De kenmerken van Reliable

Trainen op locatie

Bij Reliable training & coaching kun je altijd trainen op een zelf gekozen locatie! Je traint dus altijd in een voor jou fijne, ontspannen en bekende omgeving.

Persoonlijk plan

Bij Reliable training & coaching train je met een persoonlijk plan, waarin we jouw doel hebben verwerkt. Hierdoor is jouw doel haalbaar in de geplande periode en meetbaar. Je kunt jouw ontwikkeling dus daadwerkelijk zien en/of meten.

Optimale leeromgeving

Door te trainen bij Reliable training & coaching, met de zelf gekozen locatie en het opgestelde persoonlijk plan, kom je in de optimale en professionele leeromgeving terecht.

Plezier

Reliable training & coaching staat voor het plezier tijdens het bewegen en de trainingen. Ik geloof er in dat als je plezier hebt in bewegen je beter en vaker gaat bewegen. Plezier in bewegen helpt je bij het ontwikkelen van cognitieve, sociaal emotioneel en motorische vaardigheden. Daarnaast zorgt plezierig bewegen voor het vitaal zijn en blijven van lichaam en geest.

Zelfvertrouwen

Door jou in een optimale leeromgeving te brengen waarbij je met veel plezier beweegt en aan je plan werkt, wil ik jouw zelfvertrouwen vergroten. Door mijn persoonlijke coaching, afgestemd op jouw doel, door het voltooien van jouw plan geef ik jou meer zelfvertrouwen.

Reliable training & coaching

Mijn naam is Edwin Claessen

Door mijn passie voor voetbal en het ondersteunen van personen in hun ontwikkeling, ben ik gestart met Reliable training & coaching.

Mijn doel is om spelers binnen de sport technisch en motorisch te ontwikkelen, waardoor vaardigheden verbeteren en dit kunnen toepassen in wedstrijden of andere momenten. Door het combineren van privé training met een persoonlijk plan of smallgroup training, waar individuele aandacht centraal staat wil ik de technische en motorische vaardigheden van de sporter verbeteren.

Voetbaltrainingen