Skip to content

Personal trainer Wageningen

Personal trainer in Wageningen voor voetballers

Als personal trainer in Wageningen ben ik er speciaal voor voetballers van alle leeftijden die hun voetbaltechnische en motorische skills willen verbeteren. Ik heb ontzettend veel ervaring als voetbalcoach, en kan u zowel individueel trainen als in een groep. Als personal trainer in Wageningen stel ik altijd een persoonlijk plan op, en ontwikkel ik een optimale leeromgeving waarin u zich volop kunt ontwikkelen. Daarbij werken we altijd naar uw persoonlijke doelen toe, die we samen van tevoren hebben opgesteld.

Personal trainer Wageningen

Personal trainer in Wageningen voor clubs of organisaties

Doordat ik als personal trainer in Wageningen zowel met individuen werk als met groepen, kunt u mij ook als organisatie inschakelen. Ik geef trainingen en clinics op maat, die erop gericht zijn de vaardigheden van de hele groep verbeteren. Daarbij werk ik op een speelse en enthousiaste manier, zodat de nadruk niet alleen ligt op leren, maar ook plezier maken. Voetballen is namelijk een heerlijke uitlaatklep, en ook dat mag niet vergeten worden!

Naast de trainingen voor voetballers kan ik als personal trainer in Wageningen ook keeperstrainingen verzorgen. Keepers moeten zich hele andere technieken eigen maken dan voetballers, en dus is een speciale keeperstraining op zijn tijd een waardevolle toevoeging aan hun standaard trainingen en wedstrijden.

Trainingen voor voetbaltrainers

Naast het trainen van voetballers van alle leeftijden organiseer ik tevens interactieve avonden voor trainers. Dit zijn zeer interessante en leerzame avonden, waarop trainers nieuwe inzichten en ideeën opdoen en met allerlei oefeningen aan de slag gaan. Ze kunnen onderling ervaringen uitwisselen, en ik rijk ze kennis en inzichten aan die ze kunnen meenemen in hun trainingen. Deze kunnen betrekking hebben op voetbaltechnieken en motorische skills, maar ook op de manier van trainen en communiceren. Als personal trainer in Wageningen merk ik namelijk dat de manier waarop een boodschap overgebracht wordt een groot effect heeft op de motivatie van de leerlingen, en dus op het uiteindelijke resultaat.

Over mij als personal trainer

Mijn naam is Edwin Claessen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor voetbal, wat de reden is dat ik daar mijn werk van heb gemaakt. Ik hou enorm van de persoonlijke begeleiding van een individu, en ga daarbij geen uitdaging uit de weg. Ik train voetballers zowel op technisch als op motorisch vlak, en doe dat op zeer persoonlijke wijze. Ik ben communicatief sterk, en weet met gemak zowel individuen als grote groepen te enthousiasmeren. Dit resulteert in trainingen met effect, waar voetballers niet alleen nieuwe vaardigheden opdoen, maar ook groeien in hun zelfvertrouwen en meer plezier krijgen in het spel.

Benieuwd naar wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. Ik hoor graag van u!