Skip to content

Personal trainer Wageningen

Personal trainer in Wageningen voor voetballers

Als personal trainer in Wageningen ben ik er speciaal voor voetballers van alle leeftijden die hun voetbaltechnische en motorische skills willen verbeteren. Ik heb ontzettend veel ervaring als voetbalcoach, en kan je zowel individueel trainen als in een groep. Als personal trainer in Wageningen stel ik altijd een persoonlijk plan op en ontwikkel ik een optimale leeromgeving waarin je je volop kunt ontwikkelen. Daarbij werken we altijd naar jouw persoonlijke doelen toe, die we samen van tevoren hebben opgesteld.

Personal trainer Wageningen

Personal trainer in Wageningen voor clubs of organisaties

Doordat ik als personal trainer in Wageningen zowel met individuen werk als met groepen, kun je mij ook als organisatie inschakelen. Ik geef trainingen en clinics op maat, die erop gericht zijn de vaardigheden van de hele groep te verbeteren. Daarbij werk ik op een speelse en enthousiaste manier, zodat de nadruk niet alleen ligt op leren, maar ook op plezier maken. Voetballen is namelijk een heerlijke uitlaatklep en ook dat mag niet vergeten worden!

Naast de trainingen voor voetballers kan ik als personal trainer in Wageningen ook keeperstrainingen verzorgen. Keepers moeten zich hele andere technieken eigen maken dan voetballers. Daarom is een speciale keeperstraining op zijn tijd een waardevolle toevoeging aan de standaard trainingen en wedstrijden.

voetbaltrainingen

Trainingen voor voetbaltrainers

Naast het trainen van voetballers van alle leeftijden organiseer ik ook interactieve avonden voor trainers. Dit zijn zeer interessante en leerzame avonden, waarop trainers nieuwe inzichten en ideeën opdoen en met allerlei oefeningen aan de slag gaan. Ze kunnen onderling ervaringen uitwisselen en ik rijk ze kennis en inzichten aan die ze kunnen meenemen in hun trainingen. Deze kunnen betrekking hebben op voetbaltechnieken en motorische skills, maar ook op de manier van trainen en communiceren. Als personal trainer in Wageningen merk ik namelijk dat de manier waarop een boodschap overgebracht wordt een groot effect heeft op de motivatie van de leerlingen en dus op het uiteindelijke resultaat.

Over mij als personal trainer

Mijn naam is Edwin Claessen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor voetbal, wat de reden is dat ik daar mijn werk van heb gemaakt. Ik hou enorm van de persoonlijke begeleiding van een individu en ga daarbij geen uitdaging uit de weg. Ik train voetballers zowel op technisch als op motorisch vlak en doe dat op zeer persoonlijke wijze. Ik ben communicatief sterk en weet met gemak zowel individuen als grote groepen te enthousiasmeren. Dit resulteert in trainingen met effect, waar voetballers niet alleen nieuwe vaardigheden opdoen, maar ook groeien in hun zelfvertrouwen en meer plezier krijgen in het spel.

Benieuwd naar wat ik voor jou  of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. Ik hoor graag van je!