Skip to content

De kenmerken van Reliable

Trainen op locatie

Bij Reliable training & coaching kan je altijd trainen op een zelf gekozen locatie! Je traint dus altijd in een voor jou fijne, ontspannen en veilige omgeving.

Persoonlijk plan

Bij Reliable training & coaching train je met een persoonlijk plan. Jou doel verwerken we samen in een persoonlijk plan. Hierdoor is jou doel haalbaar in de geplande periode en meetbaar aan het einde van de periode. Je kan je ontwikkeling dus daadwerkelijk zien en/of meten.

Optimale leeromgeving

Door te trainen bij Reliable training & coaching te trainen met de zelf gekozen locatie en het opgestelde persoonlijk plan kom je in de optimale en profesionele leeromgeving terecht.

Plezier

Reliable training & coaching staat voor het plezier tijdens het bewegen en de trainingen. Ik geloof er in dat als je plezier hebt in bewegen je beter en vaker gaat bewegen. Plezier in bewegen helpt je bij het ontwikkelen van cognitieve, sociaal emotioneel en motorische vaardigheden. Daarnaast zorgt plezierig bewegen voor het vitaal zijn en blijven van lichaam en geest.

Zelfvertrouwen

Door jou in een optimale leeromgeving te brengen waarbij je met veel plezier beweegt en aan je plan bent wil ik graag jou zelfvertrouwen vergroten. Door met mijn persoonlijke coaching, afgestemt op jou doel, jouw plan te voltooien wil ik jou zelfvertrouwen mee geven.

Reliable training & coaching

Mijn naam is Edwin Claessen

Door mijn passie voor voetbal en het ondersteunen van personen in hun ontwikkeling, ben ik gestart met Reliable training & coaching.

Mijn doel is om spelers binnen de sport technisch en motorisch te ontwikkelen, waardoor vaardigheden verbeteren en dit kunnen toepassen in wedstrijden of andere momenten. Door het combineren van privé training met een persoonlijk plan of smallgroup training, waar individuele aandacht centraal staat wil ik de technische en motorische vaardigheden van de sporter verbeteren.