Skip to content

Diensten

Vol energie en enthousiasme wacht ik op uw vragen, trainingsbehoeften of gewoon een informeel gesprek over wat u nodig hebt! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Ik ben er helemaal klaar voor. Aarzel niet, neem direct contact met mij op en laten we samen de eerste stap zetten naar uw succes!

Privé training

Privé trainingen om je voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor het individu! Door middel van een persoonlijk plan creëer ik een optimale leeromgeving om te ontwikkelen (ook voor boxen, bootcamp en andere sporten dan voetbal). Neem contact op voor meer informatie!

Personal trainer Wageningen

Train de trainer avonden

Een bruisende bijeenkomst voor trainers, waar we samen terugkijken, vooruitblikken en kennis delen! Een avond vol interactie en betrokkenheid, waarin we niet alleen luisteren maar ook actief participeren. Laat deze avond jouw inspiratiebron zijn, vol nieuwe inzichten, ideeën en boeiende oefeningen. Samen tillen we onze trainingsaanpak naar nieuwe hoogten! Neem contact op voor meer informatie!

Clinics

Trainingen om voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor groepen! Een Clinic voor jouw team om nieuwe vaardigheden eigen te maken of bijvoorbeeld een FIFA Clinic bij jou op school om het plezier met voetbal te ervaren. De mogelijkheden zijn eindeloos!   Neem contact op voor meer informatie!

voetbaltraining
voetbaltrainingen

Keepers training

Om keepertechnische en motorische vaardigheden te verbeteren. Alleen of met meerdere keepers. Neem contact op voor meer informatie!

Bootcamp

Alleen of met meerdere personen een bootcamp op locatie? Aan de slag met kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en je figuur? Dit doen we op een plezierige manier in de buitenlucht waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van het individu!  Neem contact op voor meer informatie!

Voor organisaties

Reliable biedt namelijk ook diensten aan voor organisaties. Met zowel de uitvoerende als voorbereidende taken kan je bij ons terecht. Hierin spelen we in op de specifieke vraag van jou.

Benieuwd wat Reliable voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!”

Voor voetbalscholen

Benieuwd wat Reliable voor jouw voetbalschool kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!