Skip to content

Diensten

Klaar om te trainen, een vraag te stellen of gewoon even te bespreken wat u nodig hebt?
Ik sta voor u klaar, dus neem vooral contact met mij op!

Privé training

Privé trainingen om je voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor het individu! Door middel van een persoonlijk plan creëer ik een optimale leeromgeving om te ontwikkelen. Neem contact op voor meer informatie!

Personal trainer Wageningen

Train de trainer avonden

Een trainersbijeenkomst waar samen met trainers een terug- en vooruitgeblikt wordt, trainers kennis met elkaar delen en nieuwe inzichten opdoen. Een interactieve avond waarbij de trainers ook actief betrokken worden. Een interactieve en leerzame avond waar trainers nieuwe inzichten, ideeën en oefeningen gaan leren. Neem contact op voor meer informatie!

Clinics

Trainingen om voetbaltechnische en motorische vaardigheden te verbeteren voor groepen!. Neem contact op voor meer informatie!

voetbaltrainingen

Keepers training

Om keepertechnische en motorische vaardigheden te verbeteren Alleen of met meerdere keepers. Neem contact op voor meer informatie!

Bootcamp

Alleen of met meerdere personen een bootcamp op locatie? Neem contact op voor meer informatie!

Voetbaltrainingen

voor organisaties

k bied namelijk ook diensten aan voor organisaties. Zowel de uitvoerende als voorbereidende taken kan ik op me nemen. “Benieuwd wat Reliable voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!”

Voor voetbalscholen

Benieuwd wat Reliable voor jouw voetbalschool kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie!